Gears 5 Kapak Tasarımı Sızdırıldı

14.05.2019 16:20 Gazali Çetinkaya

Gears 5 kapak tasarımı Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından sızdırıldı.

Kapağın merkezinde ana karakter Kait Diaz dururken arkasında Marcus Fenix ve Locust Queen duruyor. Ayrıca James Dominic Fenix, Delmont Walker ve birkaç düşmana da yer verilmiş.
 
 
 
Derecelendirme çıkış tarihi içermiyor fakat Generacion Xbox adlı İspanyol websitesinin haberine göre oyun 10 Eylül'de çıkış yapacak.
 
Gears 5, E3 2018'de yayıncı Microsoft ve geliştirici The Coalition tarafından Xbox One ve Windows 10 için resmi olarak duyuruldu. Bu yıl içinde çıkış yapması planlanıyor.
 
Oyunun Xbox.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Sera parçalanmanın eşiğinde, düşmanlar birleşiyor
İnsanlığın teknolojiye olan güveni, kendi yıkımlarını da beraberinde getirdi ve düşmanlar hayatta kalanları yok etmek için toplanıyor. Kait olarak maceranın başına dönerek Locust'un kökenlerini ortaya çıkarın ve geriye kalanları korumak için ekibinizle birlikte savaşın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler