Gears of War 3 Açılabilir İçerikleri İptal Odu

Bulletstorm da Gears of War 3 içerikleriyle adı geçen oyunlardan birisiydi
02.02.2011 14:44 Alkan Adakaner


     Epic Games daha önceki açıklamalarında Xbox 360'ta firmanın diğer oyunlarını oynayacakların (Unreal Tournament 3, Bulletstorm ve Shadow Complex gibi) Gears of War 3'te çeşitli özel içerikleri açabileceklerini duyurmuştu. İşte bu plan iptal oldu.
 
     Diğer Epic oyunlarının Achievement'lerini Gears of War 3'te kullanmak için göremediklerini söyleyen Gears 3 baş oynanış tasarımcısı Joe Graf, Xbox 360 kullanıcılarına kötü haberi verdi.
 
     Umarız Epic Games bu içerikleri ücretsiz olarak başka yollarla oyunculara sunar. Bu içeriklerin özellikle multiplayer modlar için geliştirildiği düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler