Gears of War 3 Betası Nisan Ayı Civarında

20.12.2010 18:36 Alkan Adakaner


    Xbox 360'ın 2011 yılındaki en önemli özel oyunu olan Gears of War 3 bildiğiniz gibi Microsoft tarafından stratejik nedenler bahane gösterilerek Nisana ayından 2011 sonuna ertelenmişti. Nisan ayında tam sürümü oynarız derken şimdi ise sadece betasına katılabileceğiz.
 
    Epic Games başkanı Mike Capps'in açıklamasına göre Gears of War 3'ün betası Nisan ayı civarında yapılacak. Beta'yı ellerinden geldiği kadar erken yaptıklarını belirten Capps, ama öncelikle herkesin Bulletstorm'a bir şans vermesini bekleyeceklerini söyledi.
 
    Daha önceki bir haberimizde Gears of War 3 betasına sadece Bulletstorm'un Epic Edition adlı paketini alanların katılacağını aktarmıştık. Bu paketin fiyatı diğer sürümlerden farklı olmayacak ve 59.99 dolara satılacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler