Gears of War 3 Betasının Tarihleri Açıklandı

Betaya Bulletstorm Epic sahiplerinden başka Xbox Live Gold üyeler katılabilecek (Free Gold Weekend etkinliği yapılabilir)
04.03.2011 17:42 Gökhan Yılmaz

 
     Microsoft, Gears of War 3 için planlanan betanın 25 Nisan tarihinde başlayacağını duyurdu. Bulletstorm'un Epic sürümünü alan oyuncular betaya 18 Nisan'dan itibaren katılabilecekler.
 
     Beta testleri 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Betada, daha önce duyurulduğu gibi üç yeni multiplayer mod ve dört farklı harita bulunacak. İki tanesi oyuncular tarafından seçilen bu haritalar Trenches, Old Town, Supermarket ve Stadium olacak.
 
     Ayrıca betaya katılarak çeşitli içeriklerin kilidini açan oyuncular, bu içeriklere tam sürümde de kilitsiz olarak erişebilecekler. Yani betada sahip olacağınız Beta Tester madalyası, çeşitli silah ve kostümler orijinal oyunda da sizin olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler