Gears of War 3'te Kritik Donma Sorunu Görülüyor

Split-screen horde modu şimdilik açmamanızı tavsiye ediyoruz.
11.10.2011 00:01 Levent Polater

 
    Gears of War 3'te yeni ve oyuncuların sistemini donduran bir hata baş gösterdi. Bu hata sistemi dondurmakla kalmıyor daha sonra oyunseverlerin herhangi bir oyun moduna girmesine de olanak tanımıyor.
 
    Bu hatanın özellikle Horde Modunu 2 ayrı profilden split screen açmaya çalışan oyuncuların başına geldiği rapor ediliyor. Epic Games'in forumlarında bununla ilgili şikayetler artmaya başladı. Epic hemen duruma el koydu ve sorunla ilgileneceklerini açıkladı.
  
    Epic, bu sorunu çözmelerinin en büyük öncelikleri olduğunu ve oyuncularlardan konuyla ilgili kaynak toplayarak çözmeye çalıştıklarını açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler