Gears of War 3'teki Karakterlerimizin Profilleri

19.05.2010 09:16 Alkan Adakaner


 
     Mart 2011'de Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacağı açıklanan Gears of War 3 muhtemelen serinin bu nesildeki son oyunu olacak. Yeni oyunla birlikte hikayede de büyük değişikliklerin olacağı biliniyor. Artık yeni düşmanlarımız ve yeni ekip üyelerimiz var. Üstelik bunlardan birisi bayan.
 
     Game Informer'da yayınlanan karakter profillerine baktığımızda hepimizin tanıdığı Delta Squad lideri Marcus Fenix ve Gears of War 1&2 döneminde masabaşı memuru olarak görev yapan Anya Stroud'u görüyoruz.
 
      Marcus'un cephesinde değişen bir şey yok. O hala bildiğimiz gibi duygularını gizlemesini bilen deneyimli bir savaşçı, fakat 3. oyunda babası ile ilgili bir gerçeği öğrenmesi onu da duygusal olarak sarsabilecekmiş.
 
      Yeni savaşçımız Anya Stroud ise binbaşı Helena Stroud'un kızı ve daha önce sevk memuru olarak çalışıyormuş. Artık işlerin hiç de yolunda gitmediği bir dönemde Anya da Lancer'ını kapacak ve erkekler gibi mücadelesine devam edecek. O da diğer erkek karakterlerimiz kadar olmasa da oldukça kaslı görünüyor. Kısa sarı kısa saçları ile erkeksi bir görünüme bürünen Anya'nın E-Day'den kaç yıl önce doğduğu bilinmiyor.
 
    Gears of War 3'ün profil resimlerinin bulunduğu görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 1 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 3 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 4 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 5 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler