Gears of War 3'ten Yeni Oynanış Görüntüleri

Multiplayer modlarında çok kan dökülecek
12.04.2011 19:11 Gökhan Yılmaz

 
     Epic Games'teki yapımcılar Gears of War 3'ün multiplayer oynanışını anlattıkları yeni bir kamera arkası videosu yayınladılar.
 
     Ekipten Lee Perry, oynanışın ne Gears of War gibi, ne de Gears of War 2 gibi olacağını, kendine has bir oynanışa sahip olacağını söylüyor. İlk oyunun hızlı olması ve ikinci oyunun yavaş olması arasındaki en iyi dengeyi bulduklarını belirtiyorlar.
 
     Oyunun baş tasarımcısı olan Cliff Bleszinski ise diğer oyunlarda bulunan fakat Gears of War serisinde bir ilk olacak Team Deathmatch modunu tanıtıyor. Karşılıklı iki takımın öldükçe azalan birer puan havuzu bulunuyor ve rakibi öldürdükçe onların puanlarını azaltıp kendi takımınızın puanlarını arttırıyorsunuz.
 
    Videoda diğer bir bahsedilen konu ise Bulletstorm (Epic Edition) alanların 18 Nisan'da, Gears of War 3 için ön sipariş veren diğer oyuncuların ise 25 Nisan'da oynamaya başlayacağı multiplayer betası oluyor. 15 Mayıs'a kadar sürecek bu betadan olabildiğince bilgi toplayarak, tam sürümü mümkün olduğunca dengeli bir oyun haline getirmeye çalışacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler