Gears of War 3'ün Betası Duyuruldu

07.10.2010 17:34 Samet Konuksal

 
 
     Epic Games, Xbox 360'a özel çıkan beğenilen serilerinden Gears of War'ın üçüncü oyunu için multiplayer beta duyurusunu yaptı.
 
     Henüz, betanın ne zaman yapılacağı veya betanın içeriği hakkında bilgi vermeyi tercih etmeyen Epic Games'den Rod Fergusson, yapımcı şirketin, geri bildirimlerden yararlanmak için her zaman bir beta yapmak istediğini, ancak bunun hep aksadığını söyledi. Önümüzdeki sene yapılacağı duyurulan bu beta, Gears of War serisine yapılacak olan ilk beta olacak.
 
     Bunların haricinde Rod Fergusson, oyunun multiplayer seçeneği hakkında bir de ufak bilgi ekledi. Gears of War 3'ün, oyuncuların multiplayer seçeneğinde daha rahat etmesi için dedicated server desteğini de içereceği açıklandı. Hatırlarsanız Gears of War 2, multiplayerdaki laglar yüzünden epey bir eleştiri çekmişti.
 
     Önümüzdeki senenin sonbahar aylarında çıkacak olan Gears of War 3, Xbox 360'a özel olarak hazırlanıyor. Beta tarihi ise dediğimiz gibi, henüz belli değil.

Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler