Gears of War 3'ün DLC'si Neden Diskin İçinde?

Gears of War 3 içerik olarak oldukça doyurucu bir oyundu, indirilebilir içerikler de aynı şekilde olacak gibi görünüyor
07.11.2011 10:21 Alkan Adakaner

     Bazı geliştiriciler oyunlar için çıkış tarihinden kısa bir süre sonra yayınlanacak indirilebilir içerikleri oyunun diskinin içine gizleyerek satışa sunuyor. Böylece oyuncular sadece indirilebilir içeriği açmaya yarayan çok küçük boyutlu bir dosyayı indiriyorlar. Tabi bu durum bazen tepki de çekiyor.
 
     Epic Games'ten Rod Fregusson ise Gears of War 3'te kendilerinin de diskin içinde indirilebilir içerik sunmalarını savundu. Oyunlarının yayıncının isteği üzerinde geç bir tarihe ertelenmesi nedeniyle indirilebilir içerikleri geliştirmek için uzun bir zamanları kaldığını ve bu nedenle de diskin içinde içerik sunmanın ve (Xbox Live'dan küçük bir paralı yama ile) bu şekilde satış yapmanın normal bir durum olduğunu vurgulayan Fergusson, böylece oyuncuları büyük boyuttaki dosyaları indirme sorunundan kurtardıklarını söylüyor.
 
      Bu şekilde hem kendilerinin, hem de oyuncuların daha rahat ettiğini belirten Rod Fergusson, yeni bir diskte içerik sunmaktasa bu şekilde pazarlama yapmanın daha dürüstçe olduğunu belirtiyor. 
 
      Belki Gears of War 3 istisnai bir konuma sahip olabilir, ama bazı geliştiricilerin bu durumu artık bir pazarlama yöntemine dönüştürdüğünü, harita sayısını azaltıp sonra bunları indirilebilir içerik olarak yeniymiş gibi sattıklarını da biliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 4 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler