Gears of War 3'ün E3 Sunumu

15.06.2010 14:21 Ersin Kılıç


 
     Ashes to Ashes videosu ile hikaye ve mekanlar yönünden de oldukça zengin olacağını kanıtlayan Gears of War 3'ün E3 sunumu göz kamaştırıcıydı.
 
     Microsoft konferansının en büyük sunumlarından biri olan Gears of War 3'ün sunumunu ise tabi ki Cliff Bleszinski yaptı. Oyunun ilk oynanış görüntülerinin konferansta canlı olarak gösterileceğini söyleyen Cliff, oyunu oynamak üzere üç arkadaşını daha sahneye davet etti. Yani daha önce duyurulduğu gibi oyundaki co-op oyuncu sayısı iki kişiden dört kişiye çıkartılmış. Bu da muhakkak oyunun keyfini iki kat arttıracaktır.
 
     Oyunun oynanış videosuna geçecek olur ise öncelikle grafikler ve oyun dinamiklerinin her zamanki gibi muhteşem olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun videosunda ilk karşılaştığımız ise Locust'lar oluyor. Daha sonra işin içine giren ve her iki tarafında düşmanı olan Lambent ise çatışmanın adeta tuzu biberi olacak gibi. Ayrıca bu ırk vücutlarından çıkan uzuvlar ile de dikkat çekiyor.
 
     Yepyeni silahlarla da karşımıza çıkacak olan oyunda, Hammer of Down silahının da görsel olarak oldukça değiştiğini görebiliyoruz. Gears of War 3'ün dün gerçekleşen E3 sunum videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Oyunun yayınlanan son ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler