Gears of War 3'ün Ertelenme Sebebi "Ticari"

04.10.2010 12:09 Talha Aynacı

 
 
 
     Yapımcı Epic'ten Rod Fergusson tarafından CVG'ye yapılan açıklamada; önümüzde ki nisan ayında çıkış yapması beklenen ancak daha sonra 5 aylık erteleme ile 2011 sonbaharına sarkan Gears of War 3'ün bu kadar uzun süreli erteleme sebebinin oyunun kalitesinden duyulan şüpheden değil tamamen ticari amaçlı olduğunu dile getirildi ve serideki en renkli Gears of War oyununun yolda olduğunu sözlerine ekledi:
 
"Fanlarımızın yeni çıkış tarihiyle birlikte hayal kırıklığına uğrayacaklarını biliyorum ancak şunu bilmeliler ki bu partnerlerimizle ortaklaşa aldığımız ticari bir karar, kaliteyle alakalı bir problem değil. Gears of War 3 şayet nisan ayında çıkış yapmış olsaydı, en renkli Gears of War oyunu olmuş olacaktı. Erteleme ile birlikte elimize geçen bu yeni dönemde renk paletini artırma imkanımızda olacak."
 
     Bu ertelemenin ardından Microsoft da bir açıklamada bulunmuş ve Gears of War 3'ün 2011 tatil sezonunu domine etmesini istediklerini açıklayarak, kendilerinin de ertelemede pay sahibi olduklarını belli etmişti.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler