Gears of War 3'ün Yeni Oyuncularına Avantajlar

Yeni başlayanlar ilk önce kendi aralarında ısınabilecek.
25.07.2011 13:07 Gökhan Yılmaz

 
     Gears of War 3'ün başında bulunan Cliffy B, oyunda bulunacak Casual modun ayrıntılarını Comic-Con'da paylaştı. Oyundaki en kolay zorluk derecesi olacak bu Casual mod sadece yeni Gears of War oyuncuları için aktif olacak.
 
     Casual modda öncelikle hedef almayı kolaylaştıran bir nişan alma sistemi bulunacak (Aim Assist). Bu özellik eğer Gears of War veya Gears of War 2 achievement'larından herhangi birine sahipseniz kapalı olacak. Yani daha önce Gears of War oynamış oyuncular ve Gears of War 3 betasına katılanlar Aim Assist'ten yararlanamayacaklar ve en kolay zorluk seviyesini seçemeyecekler.
 
     Buna ek olarak sadece yeni başlayan oyuncuların kendi aralarında oynayabilecekleri multiplayer odalar bulunacak. Böylece acemi oyuncular hem senaryo hem de multiplayer modlarda ufak avantajlar elde edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler