Gears of War 4, PC'ye Gelebilir

10.03.2016 14:43 Tunahan Safdır

     Gears of War 4 şimdiye kadar gelen bilgiler ışığında Xbox One'a özel bir oyun. Ancak bu durumun değişme ihtimali var.
 
     Oyunun geliştirici ekibinin başında yer alan Rod Fergusson verdiği bir röportajda gelen "Gears of War 4'ün PC'ye gelme ihtimali var mı?" sorusuna "Mümkün" şeklinde cevap verdi. Son dönemde Xbox One'a özel olarak duyurulan bir başka yapım Quantum Break'in de PC için çıkışı yapacağı açıklanmıştı. Ayrıca Gears of War: Ultimate Edition'ın da PC'ye çıkış yaptığını hatırlatalım.
 
     Gears of War 4'ün Xbox One üzerindeki çözünürlük ve FPS değerleri de resmiyet kazandı. Oyun hikaye modunda 1080p ve 30 FPS'de çalışırken multiplayer modunda 60 FPS oyun deneyimi sunacağı belli oldu.
 
     Microsoft'un Windows 10'u kullanıcılar açısından daha çekici kılma hamleleri son dönemde kimi oyuncuları mutlu ederken kimileri içinse tartışma konusu oldu. Gears of War 4 ile ilgili nasıl bir politika izleyeceklerini bekleyip göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 15 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 28 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 30 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler