Gears of War 4, Xbox One'da Ön Yüklemeye Açıldı

28.09.2016 15:19 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft'un önemli markalarından birisi olan Gears of War'un yeni oyunu Gears of War 4 önümüzdeki ay çıkış yapacak ve oyun Xbox One üzerinde ön yüklemeye açıldı. Oyunun Xbox One boyutu ise 54.6GB.
 
   PC sistem gereksinimlerinde 80GB boş alan isteyen Gears of War 4 henüz Windows 10 için ön yüklemeye açılmadı ancak geliştirici ekip The Coalition, "Pek Yakında" gelecek diye de belirtti.
 
   Bunun dışında The Coalition ekibinden Adam Fletcher, bugünlerde Gears of War 4 ile ilgili birçok spoiler'ın gelebileceğini belirterek spoiler'lardan korunmanızı önerdi.
 

 
   Gears of War 4, 11 Ekim tarihinde Windows 10 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ultimate Edition alan kişiler ise oyuna 4 gün erken erişim sağlayabilecek. Belirtildiği üzere oyun Xbox One'da HDR desteği ile birlikte gelecek. PC sürümünün çıkışında ise bu destek bulunmayacak.
 
  Eski ana karakterimiz Marcus Fenix'in anlatımı ve "Nothing Else Matters" parçasıyla süslenen çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler