Gears of War 4'ün Final Sürümü ile E3 2015 Demosu Karşılaştırıldı

08.10.2016 11:58 Gazali Çetinkaya

 
 
   Epic Games'in başarısının ardından bu kez The Coalition adlı stüdyonun bizlere sunacağı yeni Gears of War oyunu ilk olarak 2015 yılında etkileyici bir oynanış videosu ve Gears 4 adıyla gösterilmişti.
 
   Oyunun resmi çıkışına da çok az bir süre kaldı ve Eurogamer'ın teknik analiz kısmı DigitalFoundry, oyunun final sürümü ile E3 2015 demosunu karşılaştırdı. Paylaşılan karşılaştırma videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   Gears of War 4, 11 Ekim tarihinde Windows 10 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ultimate Edition alan kişiler ise oyuna 4 gün erken erişim sağlayabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 165 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 14 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler