"Gears of War, Epic'in Son Efsanesi Olmayacak"

Xbox 360 sahibi olup da Gears of War oyunlarını oynamayan var mı?
20.06.2011 12:51 Alkan Adakaner


    Şu sıralar Epic Games denilince aklımıza ilk olarak Gears of War geliyor. Xbox 360'ın bu efsane oyununun yeni macerası da 2011'in en çok beklenenlerinden birisi. Bu kadar kaliteli bir serinin yeni oyununun bu kadar çok beklenmesi çok doğal. 
 
    Epic Games'ten Cliff Bleszinski, Gears of War serisinin asla "Marcus ve Cole geri döndü ve artık daha fazla Locust var" mantığına girmeyeceğini söyledi. Yani yeni oyunlara her zaman açık olacaklarmış.
 
     Gears of War'u çok sevdiklerini, hatta hayran olduklarını söyleyen Bleszinski, buna rağmen stüdyonun mirasındaki son efsanenin bu oyun olmayacağını da vurguladı. Umarız öyle de olmaz; çünkü Epic gerçekten de çok yetenekli bir firma.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler