Gears of War: Exile İptal Edildi

Gears of War'u Kinect ile oynamak eğlenceli olabilirdi
08.04.2012 09:35 Alkan Adakaner


     Xbox 360'ın en popüler serilerinden olan Gears of War'un geliştiricisi Epic Games'ten Cliff Bleszinski Gears of War: Exile adlı bir projeyi iptal ettiklerini açıkladı. Bu proje aslında resmi olarak hiç duyurulmamıştı.
 
      İptal edilen bu oyunla ilgili herhangi bir detay veremeyeceğini söyleyen Bleszinski, oyunun neden iptal edildiğine dair bir açıklama bile yapmadı. Böylece biz de Kinect ile Gears of War oynama şansını neden kaçırdığımızı öğrenemedik.
 
     Gears of War: Exile adlı projeye yönelik söylentiler aslında uzun süre önce ortaya çıkmıştı, ama belki de yeni Xbox'a hazırlık için bu tür projeler rafa kaldırılıyor; çünkü yeni Xbox'ın kullanacağı Kinect'in çok daha ayrıntılı bir kontrol sistemi sunması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler