Gears of War: Ultimate Edition'ın Xbox One'daki Boyutu Belli Oldu

09.07.2015 15:07 Ömür Gencer


       Yenilenmiş haliyle tekrar Xbox One ve PC oyuncularının karşısına çıkacak Gears of War: Ultimate Edition hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Xbox mağazası üzerinde oyunun Xbox One'da kaplayacağı boyut belli oldu.
 
        Belirtilene göre Gears of War: Ultimate Edition, Xbox One'da toplam 44.42 GB yer kaplayacak. Yeni nesil oyunları göz önüne aldığımızda oldukça normal olan bu boyut, yenilenmiş Gears of War'un basit bir "remaster" oyundan daha fazlası olduğunu gösteriyor. Işıklandırma, dokular ve modellemeler konusunda gelişecek yapımda daha önce Gears of War'un sadece PC sürümünde bulunan beş ekstra bölüm de yer alacak. Oyunun multiplayer modunun da 1080p çözünürlükte 60 fps'de çalışacağını hatırlatalım.
 
      Gears of War: Ultimate Edition hakkında fikir sahibi olmak isterseniz E3 fuarından sizler için hazırladığımız ilk izlenim videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 25 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler