Gears of War için 100 Milyon$ Ödenmiş Olabilir

28.01.2014 20:38 Alkan Adakaner


     Gears of War serisinin çok kıymetli olduğu bir gerçek. Serinin her oyunu Xbox 360'ta oldukça yüksek satış miktarlarına ulaştı ve Microsoft ile Epic Games'e yüz milyon dolarlar kazandırdı. Bu seriyi kaybetmek istemeyen Microsoft da Gears of War'u satın aldı.
 
     Ünlü analist Michael Patcher'a göre Microsoft, Gears of War için 100 milyon dolar veya biraz daha az bir miktar ödedi. Patcher'a göre Microsoft verdiği paranın karşılığını alacağını düşündüğü için bu kadar ödemiş olabilir.
 
     Diğer taraftan bir zamanlar oyun dünyasının devlerinden olan Rare'i Nintendo'dan 300 milyon dolara çok sayıda oyunla birlikte satın alan Microsoft'un sadece 1 oyun için 100 milyon dolar vermesi kolay değil. Hiç kuşkusuz 100 milyon dolar verilse bile kaliteli bir Gears of War oyununun parasını fazlasıyla çıkaracağını bir gerçek. Yine de 100 milyon dolar oldukça yüksek bir meblağ.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler