Gears of War serisi, Nolan'ın Batman'i Gibi Olmalı

Gears of War 3 sloganı "Brothers to the End- Sonuna Kadar Kardeşler", Band of Brothers fikrinin bir belirtisi olabilir.
27.03.2012 11:43 Talha Aynacı


   Epic'in önemli ismi Cliff Bleszinski, gelecekteki Gears of War oyunlarının Tim Burton veya Joel Schumacher imzalı Batman filmleri gibi değil Christopher Nolan adını taşıyan Batman filmi gibi olmasını istiyor.
 
   IGN ile bir söyleşi gerçekleştiren Epic'in önemli ismi, Gears of War serisini Band of Brothers dizisine benzer yapmayı amaçladıklarını ve bu konuyu çok ciddiye aldıklarını belirtti. Ancak burda en önemli problem, Epic'in bugüne değin hikaye tabanlı bir oyun geliştirmemiş olması.
 
"Şayet daha çok Gears of War oyunu yapacaksak, Christopher Nolan tarzı diyalogları içermeli, Tim Burton veya Joel Schumacher tarzı Batman filmleri gibi olmamalı."
 
   Bleszinski, Gears of War serisinde yer alan diyalog sisteminin; karakterlerin savaş alanında bol bol bağırıp, küfürlü konuşmaları gibi öğelerle süslendiğinde oyunculara "bu bir kardeş- dostluk oyunudur" imajı verdiğini ileri sürdü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler