Gears of War'ın Yeni Romanı Bu Ay Sonu Çıkıyor

25.08.2010 13:45 Ersin Kılıç


 
     Xbox 360'ın en iyi serilerinden biri olan Gears of War serisinin yeni romanının bu ay sonunda raflardaki yerini alacağı açıklandı.
 
     İkinci oyun ile üçüncü oyun arasında geçen olayları konu edinecek olan yeni Gears of War rmanını da Karen Travisskaleme almış. Bir çok romanı bulunan, Star Wars ve Halo romanlarının da yazarlığını yapan Traviss daha önce Aspho Fields ve Jacinto's Remnant adlı Gears of War romanlarının da yazarlığını yapmıştı.
 
     Anvil Gate isimli yeni kitabın çıkış tarihi 31 Ağustos olarak açıklandı. Ayrıca üçüncü oyunun konusunu edinen romanı da kaleme alacak olan Traviss'in gene üçüncü oyundan önce Coalition's End adlı bir romanı daha çıkacak.

     Gears of War 3'ün ise 8 Nisan 2011 tarihinde çıkış yapacağını hatırlatalım.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler