Gelecek Assassin's Creed Oyunlarında Modern Zamanı Daha Sık Ziyaret Edeceğiz

Assassin's Creed Unity'nin bazı bölümlerinde İkinci Dünya Savaşı'nı ziyaret ediyorduk.
28.02.2015 10:28 Ömür Gencer


       Ubisoft, yaptığı yeni bir açıklamayla yeni çıkacak olan Assassin's Creed oyunlarının daha fazla modern zaman bölümlerine yer vereceğini duyurdu. Assassin's Creed'in baş senaristi Darby McDevitt , Ubisoft'un Twitch yayını sırasında seride yer alan en modern zaman bölümleri hakkında konuştu.
 
       McDevitt, seride en sevdiği modern zaman bölümünün Assassin's Creed: Brotherhood'ta yer alan Monteriggioni şehri olduğunu söyledi. Belirtilene göre yapımcı ekip oyunun bu bölümünde Assassin's Creed 2'deki Monteriggioni'yi tekrar kullanmış. McDevitt, gelecek Assassin's Creed oyunlarında da eski modellerin kullanarak daha çok modern zaman bölümlerine yer vereceklerini belirtiyor.
  
       Serinin neredeyse her oyununda emeği olan McDevitt, Assassin's Creed: Unity hakkında da ilginç bir açıklamada bulundu. Senarist'in söylediğine göre aslında Assassin's Creed Unity'de modern zamanda geçen daha fazla bölümlerin yer alması düşünülüyormuş ancak bu sadece plan aşamasında kalmış.
 
      Son olarak yapımcı belli bir zaman dilimi yaratmanın çok büyük bir görev olduğunu, örneğin şehrin bir bölümünü yaratmanın pek çok geliştiricinin çalışmasına rağmen altı ay kadar bir süre aldığını söylüyor.
        

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler