Gelecek CoD Oyunundan İlk Detaylar 1 Mayıs'ta!

23.04.2012 09:02 Tunahan Başol


     Activision'ın başarılı oyun serisi Call of Duty bilindiği üzere her sene yeni bir oyun çıkartıyor. Çıkan söylentilere göre bu sene ki oyunda 2010 yılında tanıştığımız Black Ops'un devam oyunu, yani Black Ops 2 olacak.(Dün çıkan söylentilere bakılırsa oyunun kod adı "Eclipse" olabilir.) Söylentiler çıkadursun, bugün Activision, Call of Duty'nin resmi sitesinde bir geri sayım başlattı.
 
     Buradan ulaşabileceğiniz sitesinin arka plan resminde de, Black Ops'un tanıtım görseline çok benzer bir fotoğraf var. Görsele göre, 1 Mayıs'ta, TNT'de yayınlanan basketbol play-off'larında  ilk tanıtımın yapılması bekleniyor. Ayrıca sitenin kenarında bir "Classified" logosu bulunmakta. Önümüzde buunan ekranı kapatırsak, bizleri kapalı durumda olan 13 adet ekran ve bir tane de karıncalı ekran bulunmakta. Karıncalı ekrana tıklarsanız, sizlere bir görsel veriyor ve bu görsel de karıncalı olduğu için pek bir şey anlaşılmıyor. Diğer ekranların da zamanla açılacağı düşüncesindeyim.
 
     Sitede adı geçmese de, arka plana ve sitede hakim olan renklere bakılırsa tanıtılacak olan oyun, Black Ops 2 olacak gibi görünüyor. Sitenin arka planında bulunan görsele ve yukarıda bahsettiğimiz "karıncalı" görüntüye aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

 
     Güncelleme: Sitenin meta kodları arasında: "2012 Acitivision Publishing. Inc. Activision and Call of Duty are registered trademarks and Black Ops is a trademark of Activision Publishing. Inc. All other trademarks and trade names are the properties of their respective owners." ibaresi bulunuyor.
 
     Sitenin içersinde bir ilk oyun olan Black Ops'un sayfası bulunduğu için ismin gözüktüğünü düşünebilirsiniz. Ama buradan ulaşabileceğiniz sayfada herhangi bir "Modern Warfare" adı kullanılmamış. Yani bu meta sayfası sadece ana sayfaya ait ve Black Ops isminin geçmesi, gelecek olan yapımın Black Ops 2 olacağını kanıtlar nitelikte. Meta sayfasına ait bir görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler