Gelecekteki Bethesda Oyunları Xbox ve PC'de "Ya İlk Ya Daha İyi Ya Da En İyi" Olacak

16.11.2020 22:46 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un Bethesda Softworks'ün ana şirketi Zenimax Media'yı 7.5 milyar dolar karşılığında satın alacağını açıklamasından sonra en merak konulardan biri de Bethesda Softworks'ün gelecekteki oyunlarının Xbox ve PC dışındaki platformlara gelip gelmeyeceği oldu.

Xbox finans ve mali işler müdürü Tim Stuart tarafından belirtilene göre, Microsoft'un tüm Bethesda içeriklerini Sony ve Nintendo'nun platformundan çekmek gibi bir niyeti yok.

Ancak gelecekteki Bethesda oyunlarının Xbox ve PC versiyonlarının "ya ilk ya daha iyi ya da en iyi" olmalarını ve Bethesda içeriklerinin en iyi kendi platformlarında görünmelerini istiyorlar.
 
Bundan da anlaşılıyor ki süreli özel oyunlar olacak ya da Xbox ile PC versiyonlarına özel ekstra içerikler sunulacak.
 
Bundan önce Xbox patronu Phil Spencer, Bethesda'nın yeni çıkacak her bir oyununun ayrı ayrı değerlendirileceğini ve duruma göre diğer konsollara gelip gelmeyeceğine karar verileceğini belirtmişti.

Bethesda Softworks'ten Todd Howard da The Elder Scrolls VI'nın Xbox'a özel olmasını "hayal etmesi güç" diye ifade etmişti.
 
Microsoft ile Zenimax Media anlaşması 2021 mali yılının ikinci yarısında gerçekleştirilecek. Deathloop ve GhostWire: Tokyo anlaşmaları Sony ile önceden yapıldığı için bu iki oyun Xbox'a bir yıl sonra gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler