Geliştirici Firma, Oculus Rift'in Dağıtımı için Yeni Ortaklar Arıyor

27.06.2014 15:49 Ömür Gencer


     Oculus Rift'in geliştirici firması Oculus'un Facebook tarafından satın alınması pek çok farklı fikirleri ortaya çıkarmıştı. Facebook ile birlikte Maddi destek olarak çok daha iyi bir konuma geleceği düşünülen Oculus için işler aslında tam olarak da böyle değişmiş.
 
     Firmanın CEO'su Brendan Iribe'ın Bloomberg'e verdiği bir röportajda Oculus Rift'in Facebook desteğiyle bile sadece Oculus tarafından dağıtılmasının mümkün olmadığını söyledi. Irıve bu durumu şöyle açıkladı: "Eğer bir milyar insanı sanal gerçeklik ile buluşturmak istiyorsak , ki hedefimiz bu, bir milyar cihazı kendimiz satmayacağız."
 
     Iribe ayrıca sanal gerçekliğe ilgisi olan tüm ortaklarla görüşmeye açık olduğunu ve bu konuda oldukça talep olduğunu belirtti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler