Genshin Impact PS4, PC, iOS ve Android için Çıktı

28.09.2020 14:34 Gazali Çetinkaya

 
Oynaması ücretsiz açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact çıkışını gerçekleştirdi.

PlayStation 4, PC, iOS ve Android üzerinden indirip oynayabilirsiniz.
 
Geliştirici miHoYo'nun başkanı Forrest Liu tarafından belirtilene göre "Ekibimiz son üç buçuk yıldır, oyuncuların tek başına veya arkadaşlarıyla birlikte keşfetme özgürlüğü sunacak geniş ve güzel bir açık dünya oyunu yaratmak için çalıştı. Dünya genelinde 10 milyondan fazla oyuncunun ön kayıt yaptırmış olması bizi çok mutlu etti. Hepinizi Teyvat'ın dünyasında görmek için sabırsızlanıyoruz."

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Destansı görevlerin sizi beklediği, macera ve gizem dolu devasa bir açık dünyaya adım atın. Başka bir dünyadan gelen bir gezgin olarak, kayıp kardeşinizi bulmanız ve Teyvat'ın sırlarını açığa çıkarmanız gerekiyor.
 
İyi kalpli bir kılavuz peri olan Paimon'un eşlik ettiği göreviniz, sizi güzel ormanlar, kalabalık kasabalar ve tehlikeli zindanlara götürüyor. Yolculuğunuzda acımasız düşmanlar ve şeytani bulmacalarla karşılaşacak olsanız da, dört kişilik özel grubunuza katabileceğiniz 30'dan fazla oynanabilir müttefikle işbirliği yapabilir ve tüm engelleri aşmak için elementlerin gücünü kullanabilirsiniz.
 
Teyvat'ı istediğiniz gibi keşfedin
Açık dünyada uçun, devasa bir denizde yüzün, dağlara tırmanın ve ücra yollara girin. İster hikayeyi takip edin, ister sadece muhteşem ortamın keyfini çıkarın, Teyvat'ı dilediğiniz şekilde keşfedebilirsiniz.
 
Dörde kadar ekip üyesi ekleyin
Sizinle tanışmayı bekleyen ve her biri farklı yeteneklere, kişiliklere ve dövüş tarzlarına sahip 30'dan fazla karakter arasından kiminle omuz omuza savaşacağınızı seçip ekibinizi kurun. Şövalyelerin büyük ustası Jean'i mi seçeceksiniz? Yoksa gücünü yıldırımlardan alan bir cadı olan Lisa'yı mı?
 
Yedi elementte ustalaşın
Zorlu bulmacaları çözmek ve güçlü saldırılar yapmak için Pyro, Hydro, Electro, Anemo, Dendro, Cryo ve Geo'yu kontrol edip birleştirin.
 
Yalnız seyahat edin veya birlikte avlanın
Kendi başınıza savaşlara katılın veya arkadaşlarınızı, tehlikeli canavarlara karşı mücadeleye katılmaya davet edip bu devasa dünyanın sırlarını birlikte keşfedin.
 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Genshin Impact Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Mihoyo Dağıtıcısı: Mihoyo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 30 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler