Genshin Impact için Arataki Itto'yu Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı

08.12.2021 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Genshin Impact'in 2.3 sürümünün son sürümünün ardından MiHoYo, oynanabilir yeni bir karakter olan Arataki Itto için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman, Arataki çetesinin patronu Arataki Itto'ya bir göz atıyor. Yeni karakter 14 Aralık'ta çıkış yapacak.
 
Devasa açık dünya

İstediğin dağa tırman, istediğin nehri yüzerek geç ve dünyada özgürce dolaş, her adımında ağızları açık bırakan manzaralar sana eşlik edecek. Ve olur da durup gezgin Seelie'leri ya da tuhaf mekanizmaları inceleyecek olursan kim bilir neler keşfedeceksin.

Elemental savaş sistemi

Elemental reaksiyonları serbest bırakmak için yedi elementin gücünü topla. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro ve Geo farklı biçimlerde birbirleriyle etkileşime geçebilir ve Vision'ı kuşanmış olanlar bunları kendi lehine çevirme gücüne sahiptir.

Hydro'yu Pyro ile buharlaştıracak mısın, Electro ile elektro şarjlayacak mısın, ya da Cryo ile donduracak mısın? Elementlerdeki ustalığın sana savaşta ve keşifte büyük avantajlar sağlayacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Genshin Impact Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Mihoyo Dağıtıcısı: Mihoyo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler