GeoW 3 Multiplayer'ında Master Chief mi Olacak?

Bu ikiliye yürek dayanmaz...
01.05.2011 01:43 Levent Polater


 
    Halo’nun ikon karakteri Master Chief'in Gears of War 3 multiplayerında seçilebilmesi düşünülmüş, ancak Epic Games'ten Cliff Bleszinski'nin dediğine göre buna Microsoft izin vermemiş.
 
     Popüler yapımcı son verdiği röportajda durumu şu sözlerle açıkladı.: " Size bir sır vereceğim. Aslında oyuna Master Chief'i aktarmak için Microsoft'a gittim, ancak oradaki elemanlar biraz zor beğenir cinsten."
 
    Gears of War ve Halo serilerinin "M" (yetişkin) damgalı olduğunu belirten Bleszinski, "Halo'nun başarılarından biri yumuşak M olması" dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti:
 
    “Gears, bu çıtayı daha da zorluyor. Durumu daha iyi izah etmek gerekirse, Gears'ın Mortal Kombat şiddetinde, Halo'nun ise Street Fighter seviyesinde olduğunu söyleyebilirim."
 
   “Master Chief modelini alıp, ona Cog kıyafeti giydirip her şeyi patlatmasını sağlayabilirdik, biraz da animasyon çalışması yapmamız gerekibilir açıkcası. Kafasının parçalara ayrıldığında neye benzeyeceğini de görmüş olabilirdik. Ya da kolunun kesildiğinde nasıl göründüğüne... Sonra bu test görüntülerini Youtube'a yüklerdik ve hayranların çıldırmasını sağlardık, çünkü bu aralar her şey meta'ya bakıyor."
 
    Gears of War 3'ün şu anda multiplayer beta sürecinde olduğunu ve Eylül ayında çıkacağını hatırlatalım. Master Chief konusuna değinecek olursak, bana göre Halo serisinin efsanesini Gears of War 3 multiplayerında parçalanıyorken görmek biraz acı verici olurdu. Sizin de konu ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
 .

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler