Geoff Keighley, Death Stranding'in Game Awards'ı Domine Etmesinde Bir Etkisi Olmadığını Söyledi

06.12.2019 01:12 Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding 8 Kasım'da piyasaya sürüldü. Oyun bir kesim için çok kötüyken, bir kesim için yılın en iyi oyunu. Hatta haftaya düzenlenecek olan Game Awards etkinliğinde Death Stranding'in çok fazla adaylığının bulunmasına bazı insanlar tepki gösterdi.
 
Etkinliği düzenleyen Geoff Keighley'nin, Death Stranding'in içinde bulunmasından dolayı oyuna ödül konusunda "torpil" yapılacağı ile ilgili endişe vardı. Geoff Keighley ise bu konu hakkında konuştu.
 
"Web sitemizde de sergilediğimiz gibi 80 farklı medya kuruluşu, adaylar ve kazanan için oy veriyor. Ben ne aday seçimleri ne de kazanan için oy verme hakkına sahip değilim. Bu bazı geliştiriciler ile çalıştığım veya sponsorluk işleri yaptığım için değil. Oy verenlerin tamamen bu tarz işlerden uzak olmasını istiyorum. 
 
Ama endişeyi kesinlikle anlıyor ve takdir ediyorum. Çoğu kişi Kojima ile benim sektör dışında arkadaş olduğumuzu biliyor. Ödül kazanamadığı için benimle arkadaşlığını kesen geliştiriciler var.
 
Sadece kurallara ve oylamaya sadık kalmak zorundayım. Elimden geldiğince etik ve adil davranıyorum.
 
Kojima ile 2017 senesinde Death Stranding için çekim yaptık. Görüntüyü fragmanlarda kullanacağını söyledi ancak sonrasında vazgeçip easter egg olarak oyuna koymak istediğini söyledi." 
 
The Game Awards 2019 canlı yayını 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitch, Mixer, Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Yaklaşık iki buçuk saat sürecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler