George R.R Martin, The Winds of Winter Kitabını Bitireceğine Yemin Etti

18.08.2020 12:28 Özgür Eroğlu

 
Game of Thrones serisinin uyarlandığı Song of Ice and Fire serisinin yazarı George R.R Martin, sıradaki kitabı The Winds of Winter'ı bitireceğine dair yemin etti.
 
Uzun zamandır beklenen kitaptan bir süre önce umutlar kesilmeye başlanmıştı ki salgın dolayısıyla herkes eve kapanınca George R.R Martin, salgın süresince kitabı yazacağını açıkladı. Kendi sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar ile sürekli güncelleme yapan George R.R Martin, salgın günlerinden yakınırken bir yandan da kitabı bitireceğine dair yemin etti.
 
Salgın sebebiyle sürekli evde kalan George R.R Martin, artık günleri, haftaları ve ayları birbirine karıştığını söyledi. Önceden arada bir film izlemek veya yemek yemek için dışarı çıktığını söyleyen George R.R Martin, Mart'tan bu yana bunların hiçbirini yapamadığını söyledi.
 
George R.R Martin, kitabın 2021 yılında yayınlanmasını beklediğini söylemişti en son.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler