Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Tempest Rising PC için Duyuruldu

13.08.2022 14:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Slipgate Ironworks, PC (Steam) için gerçek zamanlı strateji oyunu Tempest Rising'i duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Klasik RTS aksiyonu, Tempest Rising'de modern prodüksiyon ve performansla buluşuyor. 90'ların ve 2000'lerin harika RTS'lerinden ilham alan Tempest Rising, modern zamanda alternatif bir tarih savaş senaryosunda geçen klasik, altyapı oluşturulan gerçek zamanlı strateji oyunudur. 3 benzersiz grup vardır ve her biri kendi savaş ve ekonomi yaklaşımına sahiptir.
 
Bu da tüm gruplardaki oyuncular için farklı stratejiler, yarışmak için nötr yapılara sahip haritalar ve başa çıkılacak nötr popülasyonlar sunar. Ayrıca yeteneği ödüllendirirken stratejiye odaklanan derin ve ödüllendirici oynanış ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu oyun modlarında oyuncuların kendi yaklaşımlarını kullanmasına izin veren yerleşik özelleştirme seçenekleri mevcuttur. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 12 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler