Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Valiant Konsollar ve PC için Duyuruldu

17.05.2022 16:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici KITE Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için 13. Yüzyıl'ın Avrupa ve Orta Doğu'sunda geçen ekip tabanlı gerçek zamanlı strateji oyunu The Valiant'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
13. yüzyıl Ortadoğu ve Avrupa'sında geçen ekip bazlı RTS The Valiant'ta kardeşlik ve intikam dolu bir maceraya çık. Destansı tek oyunculu hikâye modunda çarpışırken ortaçağ şövalyelerini kontrol et. Daha sonra eşli ve rekabetçi çok oyunculu modlarda hünerlerini sergile. 
 
Öne çıkan özellikleri 
 
- İçerisinde hızlı süvarilerden zırhlı kılıç ustalarına kadar birçok birlik türü barındıran ekip bazlı gerçek zamanlı strateji oyunu.

- Her biri birbirinden özel sinematikler, sesli anlatımlı günceler, zorluk seviyeleri ve daha nicesini barındıran 15 nefes kesen tek oyunculu görevde kahraman ve yardımcı birlikler seç.

- Kahramanlara seviye atlatırken seçmek üzere oyunculara eşsiz pasif ve aktif yetenekler sunan her biri 3 farklı yetenek ağacıyla donanmış 5'ten fazla kahraman birliği.
 
- Ve daha fazlası..
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/959860/The_Valiant/
 
Sinematik fragman
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler