GhostWire: Tokyo ve Deathloop'un Öne Çıkan Özellikleri

11.09.2021 22:08 Mehmet Tandoğan

 
 
GhostWire: Tokyo ve Deathloop'un oyunculara sunmak istediği hikaye ve özellikler aşağıdaki gibidir:
 
GhostWire: Tokyo
 
Hannya, Tokyo'nun üzerine nüfusunun çoğunu yok eden felaket bir sis saldı. Sonrasında, iradesine boyun eğen, tehditkar sadık militanlar grubu olan Suratsızlar’a liderlik ediyor. Gülümseyen vatandaşların bir zamanlar yürüdüğü yerde artık sadece Tango Gameworks'ün yaratabileceği türünün tek örneği yaratıklardan oluşan bir ordu duruyor: Ziyaretçiler.

Japon efsanelerinden, folklorundan ve masallarından ilham alan Ziyaretçiler, Tokyo'da gizlenen çarpıcı, hayal ürünü düşmanlardır. Pek çok karakter, Tango'nun Tokyo'yu daha önce hiç görülmemiş otantik bir oyun dünyası aracılığıyla onurlandırma arzusuna sadık kalan "Kuchisake-onna" gibi ünlü karanlık hikayelerden geliyor.

Ünlü Shibuya Geçidi'nde uyanan Akito, kendisini garip bir ruhun kısmen ele geçirdiğini ve Tokyo'yu istila eden tehlikeli yaratıklarla çevrili olduğunu fark eder. Kız kardeşinin güvenliğini sağlamak için umutsuz olan Akito, Tokyo'nun tehlikeli sokaklarında savaşmak için ruhla ittifak kurmalı ve güçlü yeteneklerde ustalaşmalıdır.
 
PS Store sayfası
 
https://www.playstation.com/tr-tr/games/ghostwire-tokyo/ 

PlayStation 5 konsolunun gücü ve hızı ile Tokyo, konsolun çarpıcı ışın izleme teknolojisi sayesinde canlı bir şekilde hayat buluyor. Oyuncular sokaklarında yürürken, muhteşem neon ışıklarının yansımaları, dünyanın canlılığının ve güzelliğinin camsı aynaları haline gelen su birikintilerinin üzerine damlar. Ghostwire: Tokyo ayrıca oyuncuları oyuna daldırmak için daha hızlı yükleme süreleri ve oyuncuların Tokyo'nun sokaklarında ve çatılarında dolaşırken hareketlerini somut bir şekilde hissetmelerini sağlayan dokunsal kontroller sunar.

Ghostwire: Tokyo, 2022 Baharında PlayStation 5 ve PC için dünya çapında satışa sunulacak.
 
 
 
Deathloop
 
Bethesda Softworks bugün PlayStation Showcase etkinliğinde, Arkane Lyon'ın heyecanla beklenen birinci şahıs nişancı oyunu DEATHLOOPhikâyesinin derinlerine dalan bir yeni bir fragman yayınladı. DEATHLOOP 14 Eylül 2021'de konsollarda yalnızca PlayStation 5 (PS5) ve PC için çıkıyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1252330/DEATHLOOP/ 
 
Amnezi mağduru kahramanımız Colt, Blackreef adasından ve Aeon Programı'nın pençelerinden kurtulmanın yollarını arıyor. Rakibi Julianna'nın mermilerinin hedefi olmadan önce, Colt'un bu çıkmazının gizemlerini çözmek oyuncuya düşüyor. 
 
 
 
basın bülteni 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler