Ghost Recon Breakpoint İnceleme Puanları

05.10.2019 18:03 Özgür Eroğlu

 
Ghost Recon serisinin yeni oyunu Ghost Recon Breakpoint yayınlandı. İlk inceleme puanları da paylaşıldı. Oyunun çıkışıyla birlikte, oyun içindeki mikro ödemeler nedeniyle oyun olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu eleştiriler özellikle kullanıcıların puanlarına yansımış gibi duruyor.
 
Oyun yayınlandıktan sonra bu eleştirilen mikro ödemeler oyundan kaldırıldı. Geliştirici şirket, bunun bir yanlışlık olduğunu ve mikro ödemelerin ilerleyen aylarda gelmesi gerektiğini söyledi. Bu habere ait detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun şu an için metacritic ortalaması 57, kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 2.6. Tüm puanları aşağıda bulabilirsiniz.
 
Jeuxvideo.com - 85
COGconnected - 81 
IGN Italia - 78
Vandal - 70
Millenium - 65 
Xbox Achievements - 60 
Gameblog.fr - 60 
Digitally Downloaded - 60
Metro GameCentral - 60
Push Square - 60
EGM - 40 
VG247 - 20 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 34 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 44 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler