Ghost Recon Breakpoint'e Yapay Zeka Takım Arkadaşları 15 Temmuz'da Geliyor

13.07.2020 00:00 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'e yapay zeka takım arkadaşların 15 Temmuz'da yayınlanacak ücretsiz güncelleme ile ekleneceğini duyurdu.

Callsigns Fury, Fixit ve Vasily karakterleri görünüş ve ekipman açısından özelleştirilebilecek. Oyun stilinize uyacaklar. Yani gizli gidiyorsanız bu karakterler de gizli gidecek, aksiyonla ilerliyorsanız onlar da ateş açacak. Stratejik talimatlar da verebileceksiniz.
 
Ayrıca 16 Temmuz'da Resistance canlı etkinliği başlayacak. Oyuncular 2 haftalık sınırlı süreli etkinlikte özel yeni görevlere katılacak, direnişe yardımcı olacak ve eşsiz ödüllerin sahibi olacak. 
 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint PlayStation 4, Xbox One ve PC (Uplay & Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Yapay zeka takım arkadaşları ve Resistance canlı etkinlik fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler