Ghost Recon, Hollywood Yolunda

Ubisoft, Ghost Racon Future Soldier için kısa film çekmişti
02.01.2013 09:14 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi Ubisoft kendine özel bir stüdyo kurup (Ubisoft Motion Pictures) burada animasyon ve film çekimleri üzerine uzmanlaşmış bir ekip bulunduruyor. Buna rağmen firma Hollywood kalitesinde bir film çekebilecek gelişmişlikte değil.
 
    LA Times'ta Ubisoft Motion Pictures'ın başkanı Jean-Julien Baronnet'in açıklamalarına göre Ghost Recon'ın bir filmi için bir senaryo yazılıyor ve bu senaryonun Hollywood'ta kullanılması planlanıyor. Tabi ekip sadece bir senaryo yazmayacak, aynı zamanda filmin temellerini de atacak.
 
      Splinter Cell, Assassins' Creed ve Watch Dogs gibi yapımların da filme uyarlanması için adımlar atıldığını biliyoruz. Umarız Ubisoft'un bu çabaları sonucunda karşımıza oldukça başarılı filmler çıkar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler