Ghost Recon: Shadow Wars'tan 9 Dakikalık Video

Oyunumuzun üst ekranında oyunu görürken alt ekrandan oyunu etkileyecek seçimleri yapıyoruz.
23.03.2011 21:00 Levent Polater

 
    Ubisoft, 3DS'in çıkış oyunları listesinde bulunan Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars'a yepyeni ve tam 9 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınladı.
 
    Bu oynanış videosunda oyunun ilk bölümlerinden birini ve oyunun oynanış dinamiklerini görme şansını yakalıyoruz. The Passage adı verilen bölümün tanıtımını ve oyunu anlatan kişi ise yapımcılardan Julian Gollop. Kendisi ayrıca X-Com serisini yaratan isim.
 
    Oynanış videosuna ve anlatılanlara göz attığımızda, Shadow Wars'un sıra tabanlı strateji RPG izlerini en derinden taşıdığını görüyoruz. Tek farkı RPG olmaması. Final Fantasy Tactics'e benzer oynanışı sayesinde banshee veya commando sınıfındaki 2 karakterin özelliklerinin kullanıldığını görüyoruz. Aşağıdan izlemesi bu keyifli videoya göz atabilirsiniz: 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Shadow Wars Platformlar: 3DS Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler