Ghost Recon: Wildlands Betasına Kayıtlar Başladı, Yeni Video Geldi

07.12.2016 00:43 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft bugünkü duyurusu ile birlikte Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands betasına kayıtların açıldığını belirtti.
 
   Kayıt olmak için buradaki linke tıklayarak açılan sayfadan beta-registration demeniz ve hesabınızla giriş yaparak oynamak istediğiniz platformu seçmeniz gerekiyor. Beta oyunun çıkacağı platformlar olan PlayStation 4, Xbox One ve PC için yapılacak.
 
   Betanın detayları ve katılımcıların nasıl seçileceğine dair bir açıklama yok. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot geçtiğimiz ay yaptığı açıklamasında "Bir sonraki çeyrekte ise açık ve kapalı beta yaparak kullanıcıların oyunu görmesini istiyoruz." demişti. Bu yüzden birden fazla beta yapılacağını ve çıkışından önce Ghost Recon Wildlands'i merak eden herkesin oyunu deneyebileceğini düşünebiliriz.
 
   Ek olarak Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 
  Açık dünya taktiksel shooter oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, 7 Mart 2017 tarihinde çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler