Ghost Recon: Wildlands için Açık ve Kapalı Beta Yapılacak

04.11.2016 09:09 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft'un bir diğer merakla beklenen oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için beta yapılacağı duyuruldu.
 
   Ubisoft CEO'su Yves Guillemot duyurusunda Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için bir sonraki çeyrekte açık ve kapalı beta yapılacağını belirtti. Yves Guillemot şu sözleri söyledi:
 
   "Ghost Recon için aldığımız geri bildirimler mükemmel. Gördüğümüz kadarıyla devrimci bir oyun olabilir. Bir sonraki çeyrekte ise açık ve kapalı beta yaparak kullanıcıların oyunu görmesini istiyoruz ve Ghost Recon'ın oyuncuları epey bir heyecanlandıracağına da eminiz."
 
  İster co-op isterse de tek kişi olarak oynama imkanı sunacak açık dünya taktiksel shooter oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, 7 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 43 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler