Ghost Recon Wildlands için Live-Action Fragman Paylaşıldı

06.01.2017 16:27 Gazali Çetinkaya

 
 
   Ubisoft bu yılın merakla beklenen açık dünya taktiksel shooter oyunu Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands için ilginç bir Live-Action tanıtım videosu paylaştı. Bir buçuk dakikaya yakın bu videoya hemen yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, her biri kendi sivil nüfusuna sahip 21 bölge, 11 eşsiz ekolojik sistem ve 26 boss barındıracak.
 
   Ubisoft'un belirttiğine göre dünyanın en güzel ve aynı zamanda tehlikeli yeri olan Bolivya'da geçecek Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands 7 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Oyunun betasına kayıtlar devam ediyor. Buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler