Ghost of Sparta Ön Alımına Dinamik Tema Hediye

22.10.2010 23:12 Alkan Adakaner


 
     Sony, God of War: Ghost of Sparta ile ilgili sıkı çalışmalar yapıyor. Oyunun satışlarını arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmadan bir kampanya daha geldi.
 
     Yapılan açıklamaya göre Ghost of Sparta ön alımını yapan herkese oyunun dinamik bir teması hediye edilecek. Yukarıda resmini gördüğünüz tema dinamik olacağından hareket eden bulutlar, şimşek, sis, lav akıntısı gibi olaylara tanık olacağız.
 
     God of War 3'ten esinlenilerek yapılmış bu temada Hades'in heykelini de görmeniz mümkün. God of War 3'te onu fena pataklamıştık.
 
      Tekrar hatırlatalım bu tema sadece oyunun ön siparişini yapanlara hediye edilecek ve sonradan oyunu alanlar bu temaya sahip olamayacaklar.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler