Ghost of Tsushima 1.05 Güncellemesi Bugün Yayınlanıyor

27.07.2020 19:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima'nın versiyon 1.05 güncellemesinin bugün yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Lethal zorluk seçeneğini oyuna getirecek. Bu zorluk seçeneğinde Jin'in katanası daha ölümcül olacak fakat düşmanların silahları da. Düşmanlar savaş sırasında daha saldırgın davranacak, sizi daha kolay görecek ve Parry ile Dodge için daha küçük bir aralık olacak.
 
Bunun yanı sıra oyunu biraz kolaylaştıracak bir seçenek de geliyor. Erişilebilirlik menüsünden aktif edilebilecek düşük yoğunluklu savaş seçeneğinde savaş sırasında tepki vermeniz için daha fazla zaman tanınacak ve gizlilikle ilerlerken düşmanların sizi fark etmesi daha uzun sürecek.
 
Güncelleme ayrıca altyazılar, görev hedefleri ve etkileşime geçilebilecek eşyaların yazılarını büyütme, altyazılar için sarı, mavi, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri ve hata düzeltmeleri içerecek.
 
inFamous serisinin arkasındaki stüdyo Sucker Punch Productions'ın epik samuray hikayelerinden ilham almış açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler