Ghost of Tsushima 26 Haziran'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PS4 için Çıkacak

05.03.2020 19:07 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima'nın 26 Haziran'da PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı, ön sipariş fiyatları ve özel sürüm içerikleri:
 

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu'yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan'ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası'dır.
 
Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima'yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.
 
Savaşın yıkımına uğrattığı Tsushima'da kadim güzellikler sizi bekliyor

Savaş alanının ötesine geçerek feodal Japonya'yı yepyeni bir şekilde deneyimleyin. Açık dünyada geçen bu aksiyon macera oyununda, geniş kırsal bölgeler ve arazilerde gezip zengin karakterlerle karşılaşacak, tarihi yerleri keşfedecek ve Tsushima'nın gizli güzelliğini ortaya çıkaracaksınız.

Tepelerce uzanan tarlalar ve huzur dolu tapınaklardan eski ormanlar, köyler ve çetin dağlara kadar bu geniş adada yaşamın çeşitliliğini sergileyen özenle hazırlanmış bölgeleri keşfedin. Doğal uyumla dolu sakin anlarda huzur bulun ve yolunuz boyunca yardım ettiğiniz insanlarla yaşayacağınız anlarda teselli bulun.
 
Hayaletin yükselişi

Jin, samuray hayat tarzıyla büyüdü ve eğitildi. Moğollar samuray güçlerini kolayca alt ettiğinde Jin'in dünyası yıkıldı. Hayatının en zor kararıyla karşı karşıya kaldı: Samuray eğitiminin gelenek ve göreneklerini onurlandırıp kazanamayacağı bir savaşı sürdürmek mi yoksa adayı ve insanlarını korumak için her şeyini verip samuray yolundan sapmak mı?

Tsushima'yı geri alma mücadelesinde Jin, eski dostların ve beklenmedik yeni müttefiklerin rehberliği ve desteğini aramalıdır. Geleneklerden koparak yeni bir tür savaşçı olmalı ve evinden ve insanlarından geriye kalanları ne pahasına olursa olsun korumalıdır.
 
Çamur, kan ve çelik

Moğollar savaş ve silahlar konusunda hem öngörülemez hem de yenilmez bir güce sahiptir. Adayı ve Tsushima halkını korumak için Jin'in becerilerini uyarlayarak ve yeni taktikler öğrenerek üstünlük kazanın.

Benzersiz ve sürükleyici samuray savaş deneyimi için katananızı kullanarak rakiplerinizle yakın mesafeden savaşın. Ölümcül hassasiyetle uzak tehditleri ortadan kaldırmak için yay kullanımında ustalaşın. Düşmanlarınızı şaşırtan saldırılarla saf dışı bırakmak ve pusuya düşürmek için gizlilik ve aldatma taktikleri geliştirin.

Uyarlanır manzara ve organik savaş yaklaşımı, Tsushima'yı becerileri, silahları ve taktikleri oyun tarzınıza en uygun şekilde harmanlayıp eşleştirmeniz için mükemmel bir oyun alanı haline getiriyor. Jin'in hikayesi ilerledikçe, çok yönlülük ve yaratıcılık sizin en büyük silahlarınız olacak.
 
PlayStation Store Standart Sürüm 429,00 TL
PlayStation Store Dijital Deluxe Sürüm 489,00 TL
 
Ön sipariş ile aşağıdaki dijital içeriklere sahip olun:

- Ghost of Tsushima dijital mini oyun müziği
- Jin PS4 dinamik teması
- PS4 için Jin avatarı 
 
Dijital Deluxe Sürümü, şunları içerir:

- Tam sürüm oyun
- Bir teknik puanı*
- Haçiman’ın Armağanı Nazarlık*
- Tsuşima’nın Kahramanı Görünüm Seti*: Altın Maske, Beden Zırhı, Kılıç Seti, At, Eyer
- Dijital mini sanat kitabı
- Yönetmenin yorumu
- Samuray PS4 teması

*Oyun içi eşyalar hikâyede ilerledikçe açılır. 
 
 
 
 
 
 

 
Hikaye fragmanını Türkçe altyazılı olarak aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler