Ghost of Tsushima: Legends Bağımsız Bir Sürüm Oluyor

05.08.2021 12:18 Mehmet Tandoğan

 
Ghost of Tsushima'ya Ekim 2020'de eklenen çevrimiçi çok oyunculu mod Ghost of Tsushima: Legends, yeni eklenecek olan güncellemeler ile artık bağımsız bir sürüm olacak. Ghost of Tsushima: Legends'ın bu bağımsız sürümü, topluluktan gelen geri bildirimlere dayalı bazı değişiklikler ile yeni özellikler ekleyen bir güncellemeyle birlikte piyasaya sürülecek. Böylece Legends artık bağımsız bir oyun olarak satın alınabilecek.
 
Legends, ana oyundan bağımsız olarak daha ucuza satın alınabilecek. Ana oyunu alan kullanıcılar ise online mod Legends'a ücretsiz olarak ulaşabilecek.
 
Bu kapsamda Legends içerisinde yer alan Survival Modu yeniden dengelenerek daha iyi hale getirilecek ve yeni haftalık Survival meydan okuma görevleri oyuna dahil edilecek. Ayrıca ek kozmetikler de yeni güncelleme ile oyuna eklenecek. 
 
Ghost of Tsushima: Legends'ın bağımsız sürümünü satın alan kullanıcılar, PlayStation 4 veya PlayStation 5'te yer alan Ghost of Tsushima Director's Cut'a belli bir miktar karşılığında yükseltebilecek. 
 
Ek olarak, 3 Eylül'deki bir güncelleme ile Ghost of Tsushima: Legends'a yeni Rivals Modu ve Gear Mastery System dahil olacak. Bu güncelleme sonrası 10 Eylül'den 1 Ekim'e kadar her hafta çeşitli içerikler oyuna getirilecek.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler