Ghost of Tsushima'nın satışları Japonya'da 1 milyona ulaştı

20.05.2023 18:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment açık dünya aksiyon macera Ghost of Tsushima'nın Japonya'da bir milyon kopya sattığını duyurdu. Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen açık dünya samuray oyunu, ilk olarak 17 Temmuz 2020'de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Daha sonra 20 Ağustos 2021'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için bir Director's Cut sürümü yayınlandı.
 
Ghost of Tsushima satmaya devam ediyor
 
 
 
Açıklanan 1 milyon satış rakamı sadece Japonya için geçerli. Öte yandan Temmuz 2022'de Sony Interactive Entertainment oyunun dünya çapındaki satışların 9,73 milyon satış rakamını aştığını duyurmuştu. 
 
PlayStation oyunu, Japon tarihine ve samuray geleneklerine dayanan bir macerayı temel alıyor. Bu kapsamda Moğol istilacılarına karşı Tsushima'nın özgürlüğü için mücadele eden savaşçı Jin Sakai'yi konu alıyor. 
 
Oyun diğer taraftan PC platformuna bekleniyor. Sony geldiğimiz noktada birçok PS oyununu PC'ye getiriyor ve bu oyun da beklenen yapımlar arasında yer alıyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Director's Cut Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 2 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler