Ghostbusters VR, Quest için Duyuruldu

21.04.2022 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
nDreams, Sony Pictures Virtual Reality ve Ghost Corpos ile iş birliği kapsamında Quest için Ghostbusters VR'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Proton çantanızı ve Meta Quest 2'nizi kuşanın, sürükleyici sanal gerçeklik dünyasındaki Ghostbusters dünyasına adım atın. Ghostbusters Merkezi'nizi yeni bir şehir olan San Francisco'da yönetin ve Ghostbusters evrenindeki yeni bir gizemi çözün.

İkonik ekipmanları kullanarak sürükleyici karşılaşmalarla hayaletleri takip edin, patlatın ve tuzağa düşürün. Kapsamlı ve sürükleyici bir mücadelede tek başınıza yola çıkın veya en fazla üç arkadaşınızla bir ekip oluşturun. Ghostbusters'ın mirasını sürdürün, şehri şeytani hayaletlerden koruyun. Sevilen serinin mizahi yönünü ve korkularını deneyimleyin.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler