Ghostbusters Yaması 18 Ay Sonra Geldi

03.12.2010 09:40 Alkan Adakaner

 
 
    Ghostbusters: The Video Game'in geliştiricisi Terminal Reality'nin tembelliği oyundaki bir hatanın ancak 18 ay sonra giderilmesini sağladı. 
 
    Oyunun Xbox 360 sürümünde multiplayer bölümündeki bir hata nedeniyle 4 Achievement açılamıyordu. Bu hata geliştiricilere bildirilmişti ve onlar da hatanın giderileceğini açıklamışlardı. Sonunda hata giderildi, ama biz oyunu neredeyse unutmuştuk bile.
 
     Terminal Reality'nin yeni yayınladığı yamayı Live'dan indirerek bu Achievement'leri açma şansına sahip olabilirsiniz, tabi hala oyunu oynamak ister misiniz orasını bilemem.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostbusters: The Video Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Terminal Reality Dağıtıcısı: Atari Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler