Ghostbusters'ın PSVR2 Sürümü Duyuruldu

09.06.2022 11:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici nDreams, Sony Pictures Virtual Reality ve Ghost Corpos iş birliğiyle duyurulan dört oyunculu co-op macera oyunu Ghostbusters VR, daha önce duyurulan Quest sürümüyle beraber PlayStation VR2 için de çıkış yapacak.
 
Proton çantanızı ve Meta Quest 2'nizi kuşanın, sürükleyici sanal gerçeklik dünyasındaki Ghostbusters dünyasına adım atın. Ghostbusters Merkezi'nizi yeni bir şehir olan San Francisco'da yönetin ve Ghostbusters evrenindeki yeni bir gizemi çözün.

İkonik ekipmanları kullanarak sürükleyici karşılaşmalarla hayaletleri takip edin, patlatın ve tuzağa düşürün. Kapsamlı ve sürükleyici bir mücadelede tek başınıza yola çıkın veya en fazla üç arkadaşınızla bir ekip oluşturun. Ghostbusters'ın mirasını sürdürün, şehri şeytani hayaletlerden koruyun. Sevilen serinin mizahi yönünü ve korkularını deneyimleyin.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 3 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler