Ghosts 'n Goblins Resurrection Switch için Çıktı

25.02.2021 09:26 Gazali Çetinkaya

 
Capcom'un 2D aksiyon platform oyunu Ghosts 'n Goblins Resurrection bugün itibarıyla Switch için çıkışını gerçekleştirdi.

Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan satışta.
 
Oyunun inceleme puanlarına baktığımızda Game Informer 90, IGN 80, Destructoid 75 ve GameSpot 40. Metacritic ortalaması 74.
 
Ghosts 'n Goblins Resurrection'da cesur şövalye Arthur olarak, Demon Realm'deki zorlu seviyelerde canavarlarla savaşmak için çeşitli silahlar, büyüler ve yetenekler kullanacaksınız. Local co-op destekliyor. Bir arkadaşınız Arthur'a üç karakterden biriyle yardım edebilir. Savunma için Barry, ulaşım için Kerry veya köprüler için Archie.
 
Capcom, oyun için çıkış fragmanı yayınladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghosts 'n Goblins Resurrection Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler