Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı

18.04.2024 16:39 Mehmet Tandoğan

 
 
İlgi çekici ortamları bünyesinde barındıran ve Bethesda tarafından yayınlanan Ghostwire: Tokyo için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile beraber oyunun PC sürümünden tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo kaldırıldı.
 
Denuvo koruması oyunun performansını etkiliyor 
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre 17 Nisan tarihinde Tango Gameworks tarafından geliştirilen Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo koruması kaldırıldı. Mevcut koruma 2022 yılı Nisan ayında oyuna dahil edildi. Yani bir yıldan biraz fazla süre sonra bu korumanın oyundan çıkarıldığını aktarabiliyoruz.
 
Denuvo koruması bazı tartışmaları beraberinde getiriyor. Çünkü PC üzerinde mevcut olan bu koruma ile performans üzerinde olumsuz etkilerin olduğu tartışılıyor. Genel olarak ilk etapta oyunun çıkışı ile beraber eklenen koruma, ilerleyen süreçte mevcut oyundan kaldırılıyor.
 
Öte yandan güvenlik yazılımı şirketi Denuvo kısa bir süre önce oyunları kıranları (crack) ve korsan olarak sunanları tespit etmek için tasarlanmış yeni filigran teknolojisini tanıttı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GhostWire: Tokyo Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler